• September 2022 Memory Verse 九月金句
    提摩太后书 II TImothy 1 : 8 – 9 你 不 要 以 给 我 们 的 主 作 见 证 为 耻 , 也 不 要 以 我 这 为 主 被 囚 的 为 耻 ; 总 要 按 神 的 能 力 , 与 我 为 福 音 同 受 苦 难 。 神 救 了 我 们 , 以 圣 召 召 我 们 , 不 是 按 我 们 的 行 为 , 乃 是 按 他 的 旨 意 和 恩 典 ; 这 恩 典 是 万 古 之 先 , 在 基 督%gutenbiz-readmore%
  • August 2022 Memory Verse 八月金句
    路加福音 Luke 6:31 你 们 愿 意 人 怎 样 待 你 们 , 你 们 也 要 怎 样 待 人 。 Do to others as you would have them do to you. 
  • July 2022 Memory Verse 七月金句
    哈 巴 谷 书 Habakkuk 2:14 认 识 耶 和 华 荣 耀 的 知 识 要 充 满 遍 地 , 好 像 水 充 满 洋 海 一 般 。 For the earth will be filled with the knowledge of the glory of the Lord, as the waters cover the sea. 
  • June 2022 Memory Verse 六月金句
    Matthew 马太福音 5:14-16 你们是世上的光,建在山上的城是无法隐藏的。人点了灯,不会放在量器底下,而是放在灯台上,就照亮一家人。照样,你们的光也应当照在人前,让他们看见你们的好行为,又颂赞你们在天上的父。 “You are the light of the world. A town built on a hill cannot be hidden. Neither do people light a lamp and put it under a bowl. Instead they put it on its stand, and it gives light to everyone in the house. In the same way, let your light shine before others, that they may see your good deeds and glorify your Father in heaven.
  • May 2022 Memory Verse 五月金句
    Ephesians 以弗所書 5:15-16 你 们 要 谨 慎 行 事 , 不 要 像 愚 昧 人 , 当 像 智 慧 人 。要 爱 惜 光 阴 , 因 为 现 今 的 世 代 邪 恶 。 Be very careful, then, how you live—not as unwise, but as wise, making the most of every opportunity, because the days are evil.
  • April 2022 Memory Verse 四月金句
    使徒行传 Acts 17 : 31 因为衪已经定了日子, 要藉着祂所设立的人按公义审判天下, 并且叫祂从死里复活, 给万人作可信的凭据。 For he has set a day when he will judge the world with justice by the man he has appointed.  He has given proof of this to all men by raising him from the dead. 
  • March 2022 Memory Verse 三月金句
    耶利米哀歌 Lamentations 3:25 凡 等 候 耶 和 华 , 心 里 寻 求 他 的 , 耶 和 华 必 施 恩 给 他 。 The Lord is good to those whose hope is in him, to the one who seeks him. 
  • February 2022 Memory Verse 二月金句
    Psalm 诗篇 139 : 17 – 18 神 啊 , 你 的 意 念 向 我 何 等 宝 贵! 其 数 何 等 众 多! 我 若 数 点 , 比 海 沙 更 多; 我 睡 醒 的 时 候 , 仍 和 你 同 在。 How precious to me are your thoughts, God! How vast is the sum of them! Were I to count them, they would outnumber the grains of sand—when I awake, I am still with you.
  • January 2022 Memory Verse 一月金句
    约书亚记 Joshua 1 : 9 我 岂 没 有 吩 咐 你 么 ? 你 当 刚 强 壮 胆 ! 不 要 惧 怕 , 也 不 要 惊 惶 ; 因 为 你 无 论 往 那 里 去 , 耶 和 华 ─ 你 的 神 必 与 你 同 在 。 Have not I commanded you?  Be strong and courageous.  Do not be terrified; do not be discouraged, for the Lord your God will be with you wherever you go.  Joshua 1:9
  • December 2021 Memory Verse 十二月金句
    歌罗西书 Colossians 1:6   这 福 音 传 到 你 们 那 里, 也 传 到 普 天 之 下, 并 且 结 果, 增 长, 如 同 在 你 们 中 间, 自 从 你 们 听 见 福 音, 真 知 道 神 恩 惠 的 日 子 一 样。 This same Good News that came to you is going out all over the world. It is bearing fruit everywhere by changing lives, just as it changed your lives from the day you first heard and understood the truth about God’s wonderful grace.
  • November 2021 Memory Verse 十一月金句
    以赛亚书 Isaiah 49:8-9a 耶 和 华 如 此 说 : 在 悦 纳 的 时 候 , 我 应 允 了 你 ; 在 拯 救 的 日 子 , 我 济 助 了 你 。 我 要 保 护 你 , 使 你 作 众 民 的 中 保 ( 中 保 : 原 文 是 约 ) ; 复 兴 遍 地 , 使 人 承 受 荒 凉 之 地 为 业 。对 那 被 捆 绑 的 人 说 : 出 来 罢 ! 对 那 在 黑 暗 的 人 说 : 显 露 罢%gutenbiz-readmore%
  • October 2021 Memory Verse 十月金句
    Matthew 马太福音 28 : 19 – 20 所以,你们要去使万民作我的门徒,奉父子圣灵的名,给他们施洗,我吩咐你们的一切,都要教导他们遵守。这样,我就常常与你们同在,直到这世代的终结。 Therefore go and make disciples of all nations, baptizing them in the name of the Father and of the Son and of the Holy Spirit, and teaching them to obey everything I have commanded you. And surely I am with you always, to the very end of the age.
  • September 2021 Memory Verse 九月金句
    以赛亚书 Isaiah 54:14 你 必 因 公 义 得 坚 立 , 必 远 离 欺 压 , 不 致 害 怕 ; 你 必 远 离 惊 吓 , 惊 吓 必 不 临 近 你 。 In righteousness you will be established: Tyranny will be far from you; you will have nothing to fear. Terror will be far removed; it will not come near you.
  • August 2021 Memory Verse 八月金句
    John 約翰福音 9:4 趁 着 白 日 , 我 们 必 须 做 那 差 我 来 者 的 工 ; 黑 夜 将 到 , 就 没 有 人 能 做 工 了 。 As long as it is day, we must do the work of him who sent me.  Night is coming, when no one can work.
  • Reopened to hold onsite, in-person Sunday worship services 教会实地主日崇拜聚会重开
    Church is reopened to hold onsite, in-person English and Chinese Sunday worship services. Services will also be broadcast simultaneously online by Zoom conferencing. 教会己重新开放, 进行现场主日崇拜聚会。届时也将通过Zoom同步在网上直播。
  • July 2021 Memory Verse 七月金句
    Ephesians 以弗所书 2:10 我 们 原 是 他 的 工 作 , 在 基 督 耶 稣 里 造 成 的 , 为 要 叫 我 们 行 善 , 就 是 神 所 预 备 叫 我 们 行 的 。 For we are God’s handiwork, created in Christ Jesus to do good works, which God prepared in advance for us to do.
  • June 2021 Memory Verse 六月金句
    2 Corinthians 哥林多后书 12:9–10 祂对我说,我的恩典够你用的。因为我的能力,是在人的软弱上显得完全。所以我更喜欢夸自己的软弱,好叫基督的能力覆庇我。我为基督的缘故,就以软弱,凌辱,急难,逼迫,困苦,为可喜乐的。因我什么时候软弱,什么时候就刚强了。 But He said to me, “My grace is sufficient for you, for my power is made perfect in weakness.” Therefore I will boast all the more gladly about my weaknesses, so that Christ’s power may rest on me. That is why, for Christ’s sake, I delight in weaknesses, in insults, in hardships, in persecutions, in difficulties. For when I am weak, then I am strong.
  • May 2021 Memory Verse 五月金句
    Isaiah 以赛亚书 52:7 那报佳音, 传平安, 报好信,传救恩的,对锡安说: 你的神作王了!这人的脚登山何等佳美! How beautiful on the mountains are the feet of those who bring good news, who proclaim peace, who bring good tidings, who proclaim salvation, who say to Zion, “Your God reigns!”